Intrebari frecvente asociatii de proprietari III

Cum se poate dovedi legitimitatea membrilor unui comitet executiv?

Legitimitatea membrilor comitetului executiv al asociatiei de proprietari poate fi dovedita prin procesul verbal al adunarii generale.

Ce putere are administratorul intr-o asociatie de proprietari?

Administratorul asociatiei de proprietari este angajat de catre comitetul executiv al asociatiei mandatat de catre adunarea generala , in vederea prestarii serviciilor de administrare, de gestionare a bunurilor materiale si a fondurilor banesti.

Cine poate ocupa functia de presedinte al unei asociatii de proprietari?

Functia de presedinte al unei asociatii de proprietari poate fi ocupata, prin votul majoritatii proprietarilor, de catre o singura persoana, proprietar, membru al asociatiei de proprietari.

In fata cui isi poate da demisia presedintele asociatiei de proprietari?

Presedintele unei asociatii de proprietari isi poate da demisia in fata adunarii generale a proprietarilor sau o prezinta, in scris, in fata comitetului executiv. In situatia in care presedintele isi prezinta demisia in fata comitetului executiv, membrii comitetului executiv au obligatia sa convoace o adunare generala extraordinara pentru alegerea noului presedinte. Pana atunci, atributiile presedintelui se preiau de catre o persoana desemnata de comitetul executiv, prin decizie scrisa, din randul membrilor sai cu titlul de presedinte interimar.

Firma noastra ofera servicii de contabilitate pentru asociatiile din Bucuresti, indiferent de sector. Nu ezitati sa ne contactati la 0753 404 033. Vezi aici tarifele noastre!

Similar Posts