contabilitate asociatii de proprietari bucuresti

Proprietarii din Bucuresti, vizati de posibile inselatorii

In ultimele zile, unele persoane au incearcat obtinerea unor sume de bani de la locatari intr-un scop fraudulos, lipind pe usile de acces ale unor blocuri din Bucuresti, anunturi cu privire la colectarea unor sume de bani pentru incheierea de contracte/conventii individuale pe apartament.

Pentru a fi credibile, persoanele in cauza au creat si au postat o adresa de e-mail care continea in denumire „Apanova” si mai multe numere de telefon care nu apartin societatii Apa Nova Bucuresti.

Apa Nova Bucuresti nu colecteaza bani in teren si atrage atentia populatiei ca orice comunicare cu institutia se realizeaza prin urmatoarele mijloace:

E-mail: relatii.clienti@apanovabucuresti.ro

Telefon: 021 207 77 77 sau * 7777

Recomandarea noastra:

Institutiile statului nu utilizeaza adrese de email Yahoo Mail sau Gmail, ci adrese personalizate care contin si numele site-ului oficial, de tipul contact@site.ro

Daca primiti instiintari care contin adrese de email gratuite, contactati institutia in cauza pentru a raporta situatia.

Orice notificare primita trebuie verificata prin surse oficiale. Cautati pe Internet site-ul oficial al institutiei in cauza si verificati corectitudinea datelor de contact si a informatiilor furnizate.

Similar Posts